.


Wil jij je huis ook snel en tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vastgoedstyling is een marketinginstrument waarmee je zelf invloed kunt uitoefenen op het verkoopproces.

Vastgoedstyling ‘t Gooi maakt je huis in één dag ‘verkoop klaar’. Dit kan van een stylingadvies tot een complete woning inrichten. En woningstyling kan voor elk type huis. Ieder huis krijgt een frisse look, ongeacht hoe het vooraf ingericht was. Vastgoedstyling betekent het compleet organiseren, herinrichten en stylen van het bestaande interieur.

Hands-on

Het restylen van de woning kan al met een klein budget worden gerealiseerd 

Doeltreffend en actief, volgens de House of KIKI aanpak! De Hands-On aanpak: niet schrijven maar doen!
Allereerst kom ik bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek waarin wij uw wensen en mijn werkwijze gaan bespreken. Kijkend door de ogen van de koper, zal ik uw woning “analyseren”. Aan de hand hiervan maak ik voor u een offerte op maat, met als richtlijn lage kosten, optimaal resultaat. Indien u akkoord gaat zal ik op korte termijn aan de slag gaan.   

Doorgaans is een woning binnen één á twee dagen verkoopklaar.

Mijn meerwaarde ligt ook in de samenwerking met jou en de makelaar. Een huis verkopen doe je samen!

  • Ik kom eerst langs om je huis te bekijken. En natuurlijk om kennis met jou en je wensen te maken. Heb jij er ook zin in, dan maak ik een planning met kostenoverzicht voor je.
  • Door de combinatie met hippe materialen worden ook oudere woningen en inrichtingen weer aantrekkelijk voor een potentiële koper.
  • Voor de styling kun je kleine reparaties en klussen uit (laten) voeren. Ik kan je hier in adviseren.

 Vastgoedstyling ‘t Gooi werkt voor makelaars en voor particulieren. Neem vrijblijvend contact met mij op.
 

E-mailen
Instagram
LinkedIn