.

Over Alina

“Ik heb vastgoedstyling ‘t Gooi opgericht om echt mijn passie en creativiteit kwijt te kunnen. Hier kan ik alles doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben! 

Mijn naam is Alina Ploeznik. Ik ben gecertificeerd vastgoedtyliste en verkoopcoach, opgeleid door House of KIKI, beter bekend van o.a. het TV-programma "Uitstel van Executie" met Martijn Krabbé.

Alina is aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten(CNVV). Doordat ik werk met de unieke hands-on methode van House of  KIKI, wat letterlijk gelijk aanpakken en schuiven betekent, zijn woningen binnen 1 à 2 dagen verkoopklaar en professioneel gefotografeerd. Hierbij wordt dus geen gebruik gemaakt van dure onnodige adviesrapporten, dit scheelt jou weer in extra kosten en tijd. Vastgoedstyling is een slimme investering en verdient zich al snel weer terug! Vaak met een veelvoud!

"Mijn missie is om de woning zodanig presenteren dat deze snel verkocht wordt tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs"

De styling op foto’s vastleggen

Omdat het bij de verkoop van vastgoed niet alleen om de styling, maar ook om de presentatie van de styling gaat, mocht een goede fotografie-achtergrond natuurlijk niet ontbreken. Daarom heeft Alina in samenwerking met House of KIKI ook de masterclass interieurfotografie bij Theo Koeten gevolgd.

 One-stop-shop

Alina is een gecertificeerd vastgoedstylist / interieurstylist en interieurfotograaf. Daardoor onderscheidt zij zich van vele andere stylisten, die het nemen van de foto’s van hun werk uit moeten besteden. Ook voor het tijdelijk huren van trendy meubels en prachtige accessoires ben je bij Alina aan het juiste adres. Alles onder één dak en ook nog eens professioneel geregeld.

Gastvrouw/Open dag

Tijdens een bezichtiging of Open Huizen dag kan ik jouw woning ook als gastvrouw goed aanprijzen. Ik begeleid de bezichtiging en kan alle mogelijkheden van jouw huis zo positief mogelijk benadrukken. Tevens verzorg ik op deze dagen een hapje en een drankje en zorg ik ervoor dat de styling helemaal op orde is.

Ga jij dus binnenkort je huis verkopen, of staat het al een tijd te koop en kom je er maar niet vanaf? Of heb je dringend hulp nodig bij de inrichting van je huis of pand?

Zijn er nog vragen ? Schroom dan niet om even contact met mij op te nemen. 

Dit kan via mail info@vastgoedstyling-gooi.nl op telefoonnummer: 06-29606251

 

 

 

 

E-mailen
Instagram
LinkedIn