.

Vastgoedstyling 't Gooi kan je helpen met restylen van bestaand interieur maar ook voor een compleet interieurplan kan je bij mij  terecht.

Bij verhuizen, verbouwen of herinrichten kom je vaak voor keuzes te staan die een grote invloed hebben op de uiteindelijke uitstraling van je interieur. Het is dan fijn om interieuradvies in te kunnen winnen bij iemand die verstand van zaken heeft, objectief is en het overzicht bewaard.

Een goede interieurstylist behoedt je voor fouten en onnodige kosten. Hierbij valt te denken aan efficiënt ruimtegebruik, de juiste indeling, passende materialen en interieurproducten, een harmonieus kleurgebruik en goede verlichting. 

Door met mij te werken bespaar je tijd, geld en krijg je een huis dat past bij jouw persoonlijkheid. Ik zorg voor een ontwerp met een kleuradvies en meubelvoorstel. 
Hierdoor kun je zeer gericht inkopen doen. Het is niet meer nodig om in je spaarzame vrije tijd een bezoek te brengen aan een meubelboulevard. De tijd van dure miskopen is voorbij. Tevens kan ik de gehele inkoop voor je uit handen nemen en hierbij voor jou onderhandelen over kortingen.


E-mailen
Instagram
LinkedIn